Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

CONTINUE SHOPPING

Riikka

Cocoonhousen perustaja on lahtelainen vaatesuunnittelija ja yrittäjä Riikka Flink.

Kokemusta vaatetus- ja tekstiilialalla Riikalla on parinkymmenen vuoden ajalta. Valmistuttuaan Lahden Muotoiluinstituutista teolliseksi pukusuunnittelijaksi(artenomi) hän aloitti uransa vaateteollisuuden parissa omalla vaatemallistolla, joka oli nimeltään Almond. Vaatemalliston lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuului myös sisutustekstiilejä. Myytyään ensimmäisen yrityksensä työtehtävät on vieneet Riikkaa muun muassa Bangladeshiin asti, joka onkin ollut eräs käännekohdista hänen ajatusmaailmassaan vaatetusteollisuutta kohtaan. Tieto, taitoa ja tarinoita vaatetusalasta ei Riikalta puutu!

Nyt puhaltaa uudet tuulet. Riikan uusi naistenvaatemallisto kantaa nimeä Cocoon, joka on graaffinen, linjakas ja leikkisä mallisto. Mustan ja harmaan rinnalla tulee näkymään kausittain vaihtuvat väriteemat.

Tärkeä osa malliston arvomaailmaa on se, että kaikki malliston tuotteet ommellaan yrityksen kotikaupungissa Lahdessa. Lahtelaisuus ja yhteistyö lähialueen yrittäjien kanssa onkin tärkeä osa Cocoonhousen arvoja.

"On mahtavaa haaveilla, mutta myös toteuttaa haaveensa. Tämä on haaveeni, jonka nyt toteutan yhdessä sinun kanssasi.

Toivotan kaikille oikein ihanaa kevään odotusta ja rohkeutta tarttua unelmiinsa! 

Puss och kram,

Riikka"